Proves Cangur 2016

Data: 7 d’abril de 2016
El proper 7 d’abril farem la Prova Cangur, convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques, i organitzada per  les respectives comissions balear, valenciana i catalana. Ja s’han celebrat 20 edicions. Més de 18.000 alumnes de secundària a tots els Països Catalans participen d’aquesta prova, que té com a objectiu estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. Consisteix en 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema. Hi ha 4 nivells escolars:
  • Nivell 1: 3r d’ESO
  • Nivell 2: 4t d’ESO
  • Nivell 3: alumnes de 1r de Batxillerat o cicles formatius de grau mitjà.
  • Nivell 4: alumnes de 2n de Batxillerat o cicles formatius de grau superior.
Aquest any també s’amplia a 1r i 2n d’ESO. + Convocatòria i indicacions de caràcter general per a les seus de Catalunya 1r, 2n i 3r d’ESO, que farem la prova al centre.
    • Cartell de difusió de les proves.
    • La prova tindrà l’estructura que ja és habitual: 30 preguntes en cinc quarts d’hora (10 preguntes de 3 punts, 10 de 4 punts, 10 de 5 punts; puntuació màxima 150 perquè es comença amb 30 punts). NOVETAT: En acabar la prova es demanarà que es recullin els fulls d’enunciats a l’alumnat participant i no se’ls retornin fins que hagi acabat la franja horària indicada al punt anterior.
Cangur.org

Tags: , ,

Trackback from your site.

aarmengol

Actualment professora de matemàtiques a l'Institut Joan Coromines de Pineda de Mar. Segueix-me a Twitter or ..

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.